Zomervakantie was weer top!

Sorry voor de lange stilte beste vrienden, maar ik ben dus (zoals ieder jaar, en zoals jullie konden lezen in een eerder blogberichtje) op vakantie geweest! Frankrijk, zoals ieder jaar, en dit keer naar de Cote D’Azur! We zaten in een villaatje vlakbij Saint-Tropez. Maar, lieve vrienden, het viel daar niet mee. (Kijk mij rijmen!)

monacoPas op, dat vakantiehuisje was echt dik in orde! Heel gezellig, groot genoeg, zwembadje, the good life echt he. We hadden een prachtig uitzicht en nog tot vrij laat ‘s avonds ook de zon, dus genieten. Maar de steden daar zeggen mij werkelijk niets. Het zou nog genieten kunnen zijn, als niet iedereen dat daar rondloopt een omhooggevallen dweep is. Amaai.  Wij keken echt onze ogen uit, hoewel Evelien meer de indruk had dat het wij waren die er niet echt pasten… Ze had waarschijnlijk wel gelijk. Ik had net een goedkope reiskoffer gekocht; en daar liepen die rijke tisten allemaal rond met Louis Vuitton en Rimowa… Laat ons zeggen dat we weinig indruk maakten haha!

(Ik ben wel eventjes naar het casino geweest. Evelien houdt daar niet zo van, maar ik vond toch dat ik dat eens moest doen. Geen slechte avond gehad!)

Omliggende stadjes waren wel mooi: Saint-Maxime is iets rustiger, en een bosrijke plek waarvan me de naam nu ontglipt was ook heel gezellig om te wandelen. Onder de bomen vind je ook altijd wat verkoeling, en dat was nodig. Het was hier ook mooi weer, maar met momenten dacht ik toch dat ik een toeval zou krijgen op vakantie hoor! Het was alleszins weer een heel gezellige en romantische vakantie. Zo’n dagen gaan te snel voorbij. En intussen is de herfst al weer in het land, heb ik gemerkt vanochtend. Brrr…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *