Zit er een beurscrash aan te komen? Ik hoop écht van niet…

Zoals zoveel van mijn vrienden ben ik in de voorbije maanden in de beurs gestapt. Ik ben voor een extreem volatiele (en dus ook riskante) manier van beleggen gegaan; maar heel wat van mijn vrienden zijn voor gewone high value bedrijven gegaan aan goede prijzen. Geld op je rekening bij één van de grote banken zetten brengt niks meer op; en de beurs is in maart extreem gezakt door de coronacrisis. Ondertussen is de beurs bijna volledig terug op pre-coronaniveau; en dat brengt heel wat sprake over een mogelijke beurscrash naar boven.

Onderstaande video van Sven Carlin geeft me een beetje rust. Wat hij zegt is natuurlijk voor mijn riskante beleggingsstrategie niet boeiend; maar wel voor mensen die rustig een gezonde portefeuille willen opbouwen.

Fingers crossed; ik blijf hopen op een mooie recovery van de coronacrisis; met snel weer GDP-groei en gezonde financiële markten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *