Nieuwe blog na “server failure”

Mijn webhost heeft het vorige paar maanden stevig laten afweten. Na heel wat vijven en zessen heb ik zelf al mijn oude berichten moeten recupereren en terugzoeken, want alle web serverdata die op de oude server stond is verloren gegaan in een “server failure”. Om het goed te maken dacht mijn webhost dat het voldoende was om mij één maand gratis hosting aan te bieden…

Ik heb dan maar besloten om zelf een nieuwe host te zoeken en alles opnieuw in te stellen. Meteen ook maar eens een responsief design uitgezocht en de blog in de éénentwintigste eeuw getrokken. Ook mijn website over ERP Tips was verdwenen, maar die had ik makkelijker terug online omdat daar geen databank bij kwam kijken. Oef!

Long story short, ik heb nog wat werk aan de winkel om alles top te krijgen, maar de site werkt en de inhoud is allemaal terug. Ook mijn e-mailadres werkt helemaal weer en dat is ook niet onbelangrijk. Welkom back op het web, mezelf! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *