Ik blijf up-to-date!

win8

Soms kan ik wel eens het nerdje uithangen en op zoek gaan naar de nieuwste gadgets of het nieuwste als het aankomt in de technologie. Het meeste van mijn info haal ik van een website genaamd gadget-review.org. Wat me opviel deze week is de nieuwe Windows versie die gaat uitkomen en het bevalt me helemaal niets. Ik kan begrijpen dat ze dit maken voor tablets, zodat het er toch was fancy uitziet! Maar voor een gewone computer? Komaan wie bedenkt zoiets!

Het komt er eigenlijk op neer dat heel je Windows hoe je hem nu kunt er anders gaat uitzien. Zoals je ziet op de foto krijg je allemaal rechthoekige vensters van applicaties die je het meeste gebruikt en wordt er data zoals het weer rechtstreeks weergegeven… Hallo!? Daar had je toch gewoon die widget sidebar voor als je dat echt wou? Het zijn vooral heel veel kleurtjes en heel veel blabla maar ik betwijfel of het echte vooruitgang is! Ik update men computer zeker nog niet naar de laaste versie van windows.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *