Hellmuth in The Big Game

In mijn vrije tijd houd ik me soms ook wel eens bezig met het spelen van card games, onder vrienden. Onder meer poker is een spel dat ik wel eens speel, zowel online als off-line. En om soms eens wat bij te leren kijk ik ook wel eens naar een Amerikaanse poker tv-show, om te zien hoe echte poker pro’s het spelletje spelen. Je denkt misschien dat dat vrij saaie televisie is, waarbij men gewoon andere spelers wat met de kaarten ziet spelen. Maar dat is zeker niet het geval, ik heb in ieder geval een supergoed voorbeeld gevonden waarom die shows soms ook best hilarisch kunnen zijn.

Phil Hellmuth (de profspeler) wordt erin verslagen door de “loose cannon”, een amateurspeler die zich via het internet heeft gekwalificeerd om ook een keertje met de grote jongens mee te doen. Het is duidelijk dat hij niet goed omkan met de druk, kijk maar naar z’n lichaamstaal. Hilarisch om te zien! Ook de gelaatsuitdrukkingen van Hellmuth aan het einde van de hand zijn goud waard. Wat mij betreft één van de leukste momenten van pokertelevisie …

Classic words van Daniel Negreanu ook wel: “Why is everyone so happy, except Phil?” :D

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *